Hirdetés

Közel 32 ezer forintot spórolhatunk az Epic Games Store ingyenes játékaival a jövő héten

|

Egy, a platformon frissen debütáló FPS-sel, valamint egy népszerű sport- és menedzserjátékkal gyarapíthatjuk a gyűjteményünket.

Hirdetés

Nincs még 24 órája, hogy megérkezett a The Callisto Protocol és a Gigantic: Rampage Edition párosát búcsúztató váltás, a következő hat nap során nem kevesebb mint négy játékot húzhat be ingyen, aki felkeresi az Epic Games Store-t, bejelentkezik a piactéren regisztrált felhasználói fiókjával, majd végigcsinálja a mindössze néhány kattintást igénylő folyamatot.

Az aktuálisan megszerezhető címek élesítésével párhuzamosan az EGS felfedte a jövő heti ajándékcsomagot is, aminek valószínűleg sokan fognak örülni, nem utolsósorban az értéke miatt.

Hirdetés

A pakk első tagja a Sega gondozásában tavaly novemberben megjelent Football Manager 2024, amelyben létrehozhatjuk és a világ élvonalába repíthetjük a saját futballcsapatunkat, de akár licencelt klubok felett is átvehetjük az irányítást. Hetekre, sőt hónapokra képes lekötni azt, akinek bejön a stílus, és külön öröm, hogy így meg lehet úszni a még mindig elég borsos, 19 900 forintos árat is.

A második ajándék kevésbé friss ugyan, 2019-ben debütált, de mostanáig hiányzott az Epic Games Store kínálatából. A Sniper Ghost Warrior Contracts című mesterlövészes FPS-ről van szó, amelyért jelenleg a konkurencia platformján 30 eurót, azaz kb. 11 800 forintot kérnek.

Mindkét alkotás szeptember 5-én válik majd ingyen elérhetővé az Epic Games Store-t felkereső játékosoknak. Természetesen emlékeztetni fogunk benneteket, nehogy lecsússzatok az ajándékokról.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)