Hirdetés

Két kiváló játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Megint egy jobb hét következik, a horrorrajongók és a stratégiai játékok kedvelői örülhetnek különösen.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy a koronavírus miatt idén a halloween is "elmarad", legalábbis az Egyesült Államok gyermekeinek nem javasolják, hogy jelmezbe öltözve házról házra járjanak cukorkák és egyéb édességek megszerzésének céljával. Azért így is sokféleképp hódolhatunk az ünnepnek: például horrorjátékokkal, amik közül egyet ezen a héten ingyen megkapunk az Epic Games jóvoltából.

Október 15. és 22. között ugyanis bárki hozzáadhatja EGS-es könyvtárához az Amnesia: A Machine for Pigset. Ugyan nem kapott olyan jó értékeléseket, mint a 2010-es elődje, a The Dark Descent, egy próbát így is megér, ha szeretitek a para horrorjátékokat. A sorozat következő része, az Amnesia: Rebirth épp a jövő héten válik majd elérhetővé.

Hirdetés

A hét másik ingyenes játéka lényegesen könnyedebb. A Kingdom New Landsben az a feladatunk, hogy királyságot építsünk, felfedezzünk, gyűjtögessünk, és megvédjük településünket a támadóktól, mindezt úgy, hogy a területet 2D-ben látjuk. A cél, hogy a lehető legtovább életben maradjunk.

Egy héttel később a halloweeni témájú Costume Quest 2, valamint a szintén horror Layers of Fear 2 következik, amikkel még jobb lesz a halottak napjának előestéjére hangolódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)