Hirdetés

Két játékot is ingyen pörgethetünk Steamen, de az egyikhez komoly felszerelés kell majd

|

Ha még nem tudod, hogy mit kezdj magaddal a hétvégén, akkor a Valve majd segít.

Hirdetés

A játékkiadók mostanában nagyon szeretnek kedveskedni a Steam felhasználóinak. Néhány napja ajándékokkal szórtak meg minket, most pedig ingyenes próbaidőszakokkal kényeztetnek bennünket. Ezúttal sajnos nem tarthatjuk meg az érintett címeket, viszont hétfőig élvezhetjük a Stellarist minden extra költség nélkül, ahogy a Mannequint is. Utóbbi mondjuk egy VR-cím, ennélfogva komoly felszerelést igényel majd.

Hirdetés

A Stellarist keveseknek kell bemutatnunk, de aki nem ismeri, a nagyszabású űrstratégiára készüljön a Paradoxra jellemző stílusban: akár a politikai egyezkedést, akár a háborús hódítást élvezed a 4X műfajban, ez a játék neked szól. Ha megtetszik a Stellaris, akkor tartsd észben, hogy június 27-ig akciósan be is zsákolhatod

A Mannequin pedig hivatalos besorolása alapján sci-fi FPS, ám valójában csak egy high-tech körítést kapott bújócska. A 2v3-as meccsek során a haverokkal kell megkeresnünk a rejtőzködőket, és fülőn csípnünk őket. Hasonlóan a Stellarishoz, a Mannequin is akciós, de azt július 4-ig húzhatjátok be 25 százalékkal olcsóbban.

Ahogy fentebb említettük, mindkét érintett cím ingyenesen játszható a hétvégén, így ha nem vagytok biztosak a vásárlásban, akkor próbáljátok ki először őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)