Hirdetés

Két A Gyűrűk Ura játékot is ingyen felmarkolhatunk A Hatalom Gyűrűi új évadának érkezése miatt

|

Ha az orrotokra hallgattok, akkor ezeket a címeket behúzzátok.

Hirdetés

Holnap kezdődik A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi második szezonja, és az Amazon nem szeretné, hogy erről megfeledkezzetek.  A széria folytatja Sauron felemelkedésének, és a persze a legendás gyűrűk történetét, és újra visszavisz bennünket Középfölde mesevilágába.

Ha a hangulattól felpörögve valamilyen A Gyűrűk Ura játékkal lenne kedvetek elütni az időt, akkor a Prime Gaming most kisegít benneteket. Amennyiben ugyanis rendelkeztek Prime Video előfizetéssel, automatikusan hozzáférést kaptok a Prime Gaming ajándékkosarához, amiben most két kiváló cím is rátok vár.

Hirdetés

A LEGO The Lord of the Rings kockákba öntve foglalja össze a filmek és könyvek legjobb pillanatait, amit a Traveler's Tale klasszikusával egyedül vagy a haverokkal is átélhettek. A Shadow of Mordor GOTY kiadása egy alternatív idősíkra visz bennünket egy új főhőssel, aki bosszúhadjáratot hirdetett Mordor és seregei ellen. Új szemszögből járhatjuk be Középföldét, új történeteket végigjátszva.

Az Amazon Luna támogatta országok a Shadow of Wart is megkapják ingyen, de sajnos mi ebbe nem tartozunk bele, így a harmadik ajándékról lemaradunk. Akárhogy is, lesz mit játszanunk, és A Hatalom Gyűrűinek második évadával lesz mit néznünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)