Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyen játéka

|

Különleges, egyedi, és gyönyörű játékkal vár most az Epic Games üzlete.

Hirdetés

Van, hogy magányos fejlesztők is csodálatos játékokat alkotnak. Tomas Sala 2020-ban adta ki azon játékát, amit most az Epic Games Store-nak köszönhetően bárki ingyen kipróbálhat.

Ez nem más, mint a The Falconeer, amelyben egy harci madár hátán ülve szállhatunk az égen, és megküzdhetünk más élőlényekkel, de nem csak a harc számít. Több kampányon keresztül ismerhetjük meg a világot, annak lakóit és múltját, és vállalhatunk mellékküldetéseket is. Felszerelésünket és madarunkat is fejleszthetjük.

Hirdetés

Az Epic Games Store a Standard Editiont adja ingyen, aminek nem részei a kiegészítők, de ha annyira elkap minket az élmény, azokat már olcsón beszerezhetjük. Bár a Metacritic-pontszáma szerint közepes, a steames értékelések zömmel dicsérik - egy esélyt adjatok neki mindenképp.

A letöltés a szokott módon indítható el: a fenti linken eléritek az Epic Games Store-t, majd ott a GET gombra kell nyomni, és bejelentkezés után a Place Orderre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)