Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyen játéka

|

Nem szokványos játék lehet most a miénk.

Hirdetés

Egyesével osztogatja ajándékait mostanában az Epic Games Store, és egyre több olyan játékot kapunk ingyen, ami egyébként nem biztos, hogy felkeltené érdeklődésünket - és ezzel nincs semmi probléma, lehet, hogy épp így találunk egy új kedvencet.

Az e heti ajándék a Cook, Serve, Delicious! 3?!, egy food truck szimulátor, amiben több száz különböző ételt kell elkészítenünk és felszolgálnunk a háború sújtotta Amerikában, a nem túl távoli jövőben. A történetvezérelt kampány során fejleszthetjük kocsinkat, bővíthetjük recepttárunkat, de valószínű, hogy főzni nem ebből a játékból fogunk megtanulni.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken keresztül látogassatok el az Epic Games Store-ba, majd keressétek az adatlapon a GET gombot, és bejelentkezés után nyomjatok a Place Orderre. Ezt követően amint géphez értek, már tölthetitek is akár Windowsra, akár Mac-re.

A jövő héten a ma megjelent Rumbleverse-hez kapunk egy csomagot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)