Hirdetés

Itt az Epic Games Store következő ingyenes játéka, töltsd le hamar!

|

Ismét egyetlen hét áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy behúzzunk egy újabb ajándékot.

Hirdetés

Ritkán fordul elő, hogy korábbi Nintendo-exkluzívok PC-re látogatnak, és nagyon valószínű, hogy Mario, Kirby, Yoshi és a többiek mindaddig nem jönnek a platformra, amíg a Switch olyan tempóban fogy, ahogy most, de a külsős kiadók megtehetik, hogy kis idő elteltével újabb közönségek felé nyitnak.

Az XSEED Games is így döntött, amikor pár hónappal 2019-es, switches debütálása után kiadta a DAEMON X MACHINA PC-s portját, ami 2020 februárja óta csak a Steamen volt elérhető, most viszont nem csak hogy kapható lesz az Epic Games Store-ban is, rögtön ingyenessé teszik.

Hirdetés

A DAEMON X MACHINA egy posztapokaliptikus akciójáték, melyben egy mechet vezetve küzdhetünk alkotói ellen lázadó mesterséges intelligenciák irányította gépekkel. Járművünket fejleszthetjük és testreszabhatjuk, felszerelhetjük, hogy illeszkedjen harci stílusunkhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék letöltéséhez a fenti linken keresztül nyissátok meg az adatlapját (vagy keressétek ki az EGS kliensében), majd a GET gombra kattintva gyűjthetitek be.

Jövő héten ezt a Yooka-Laylee and the Impossible Lair váltja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)