Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg egy remek játékot, ha sietsz

|

A GOG.com ajándékát egyetlen forint elköltése nélkül bezsákolhatod.

Hirdetés

Nincs olyan műfaj, amelyik mindenkinek egyformán a kedvére való, még menedzserjátékokra sem foghatjuk rá, hogy a szabályt erősítő kivételek lennének, ugyanakkor ha valaki ráérez az erőforrásokkal való zsonglőrködés ízére, nagyszerűen szórakozhat a zsánerbe tartozó címekkel. Ezeknek ráadásul megvan az az előnyük is, hogy hosszú távon, és nem csak pár órácskára nyújtanak kikapcsolódást.

A kategória egyik ismert sorozata a Tropico széria, amely egyszer ugyan a kalózok korába is tett egy kirándulást, de tradicionálisan egy fiktív latin-amerikai banánköztársaság irányítását bízza ránk humoros köntösbe bújtatva. Ám nem elég lefektetnünk egy működő gazdaság alapjait, oda kell figyelnünk a különböző politikai frakcióik igényeire is, ha nem szerünk elég támogatót, hamar elveszíthetjük a választást. De persze megpróbálhatunk csalni is.

Hirdetés

A GOG.com az említett széria 2011-ben megjelent negyedik részét adja most ajándékba, a megszerzéséhez pedig nem kell egyebet tennünk, mint hogy felkeressük a Tropico 4 aloldalát a piactéren, ott pedig rányomunk a Go to giveaway és az Add to library gombokra, ebben a sorrendben.

Az ajánlat három napig él, akkor sem lenne butaság kihasználni, ha egyébként nem vagytok túlzottan oda a hasonló stílusú játékokért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)