Hirdetés

Ingyen pörgethetnek három játékot az xboxosok ezen a hétvégén

|

A stratégiai címek és a verekedős játékok rajongói elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket a Free Play Days aktuális kínálata láttán.

Hirdetés

Noha már a kilencedik konzolgeneráció is a ciklusa közepén jár, a hazai játékipar még mindig erőteljesen PC-fókuszú, azaz a legtöbb magyar fejlesztésű cím PC-n jelenik meg, és aztán jellemzően ott is marad. Viszonylag kevés tehát az olyan hazai alkotás, amely konzolokra is ellátogat, ezért különösen örömteli, ha valamelyiket ingyen ki lehet próbálni.

Erre kínál most lehetőséget az Xbox Free Play Days kezdeményezése, amely arról ismert, hogy minden hétvégén egy-egy csokornyi játékot tesz elérhetővé a Game Pass Core, Game Pass Standard vagy Game Pass Ultimate csomagok valamelyikét választó előfizetőknek.

Hirdetés

Ez alkalommal három alkotást választottak ki az illetékesek: a Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections a nindzsás széria rajongóin túl a 3D-s verekedős játékok szerelmeseinek lehet érdekes, míg a Tropico 5 és a Sudden Strike 4 inkább a stratégiai játékok miatt lelkes közönséghez szól. Az előbbiben egy banánköztársaságot kell menedzselnünk, az utóbbiban pedig a második világháború számos ütközetét vezényelhetjük le a budapesti Kite Games jóvoltából.

Az ajánlat szeptember 30-án, hétfőn jár le, magyar idő szerint reggel 8:59-kor. Addig akár kedvezményesen meg is vásárolhatjuk a játékokat, ha kedvet kapunk hozzájuk.

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections - 12 540 forint (20 900 helyett)

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections Deluxe Edition - 17 660 forint (29 440 helyett)

Sudden Strike 4 European Battlefields Edition - 4160 forint (10 400 helyett)

Sudden Strike 4 Complete Collection - 6255 forint (13 900 helyett)

Tropico 5 Penultimate Edition - 3480 forint (8700 helyett)

Tropico 5 Complete Collection - 5445 forint (12 100 helyett)

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)