Hirdetés

Ingyen nyúzhatunk három játékot ezen a hétvégén Xboxon

|

Ismét különböző műfajokból válogatott össze játékokat az Xbox a Free Play Daysre.

Hirdetés

Nem múlhat már el úgy egyetlen hétvége sem, hogy a Microsoft ne gondoskodna az xboxos Game Pass-előfizetők szórakozásáról. Aki PC Game Passra szavaz, az ebből sajnos kimarad, ám az Xbox Game Pass Ultimate, Standard és Core tagsággal rendelkezők rendszeresen kipróbálhatnak egy csokorra való alkotást, méghozzá ingyen.

De nem csak erről szólnak a Free Play Days alkalmak, hanem arról is, hogy akinek bejön a kóstoló, többnyire kedvezményesen megvásárolhatja a rokonszenves címeket, és aztán onnan folytathatja a játékot, ahol abbahagyta, megtartva mentéseit és az addig elért eredményeket is.

Hirdetés

Az Xbox mostani ajánlata három játékra vonatkozik, a Techland zombis sikercímére, a Dying Lightra, a kosárlabda szerelmeseinek szánt NBA 2K25-re, valamint a futurisztikus offroad versenyeket kínáló ExoCrossra.

Dying Light - 1065 forint (7100 helyett)

Dying Light: Enhanced Edition - 3180 forint (10 600 helyett)

ExoCross - 8470 forint (12 100 helyett)

NBA 2K25 Standard Edition - 20 990 forint (29 990 helyett)

NBA 2K24 All-Star Edition - 26 240 forint ( 37 490 helyett)

Hétfő reggelig, egészen pontosan 8:59 nézhetünk bele a fenti hármasba, és dönthetjük el, hogy kívánunk-e bármelyikkel gyarapítani gyűjteményünket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)