Hirdetés

Ingyen nyúzhatod a Dota 2-be bekerült, teljes értékű verekedős játékot

|

Ez nem egy böngésző-alapú tákolmány: a Valve összerakott egy komoly 2D-s fightert.

Hirdetés

A verekedős műfaj épp nagy reneszánszát éli. A Street Fighter 6 például csodálatosan összerakott 2D-s képviselője (nem a modellekre, hanem a harc megvalósítására gondolunk) a zsánernek, míg a Tekken 8 azoknak a harcosoknak ad meg mindent, amit csak akarnak, akik 3D-ben szeretnek verekedni.

Még a Mortal Kombat új epizódja is befutott tavaly, így a nagyok felsorakoztak, hogy meghódítsanak egy új generációt, közben pedig sokan várják visszatartott lélegzettel a 2XKO megjelenését. Mindenki tudja, hogy a Riot Games univerzumára épülő, ingyenesen játszható cím (amin ráadásul az iparág legendái dolgoznak) fel fogja borítani a piacot. De van egy szereplő, akivel eddig senki sem számolt.

Hirdetés

A Valve megérezte a Hadouken szagát a levegőben, és a legutóbbi Dota 2 eseménysorozat részeként beépített egy teljes értékű, 2D-s verekedős címet a játékba. A "Sleet Fighter 2: Immortal Combat" 5 karaktert tartalmaz, akiket többféle felállásban is játszhatunk. A gép ellen is bunyózhatunk, amennyiben csak a jutalmakat akarjuk, de valódi ellenfelekkel is összecsaphatunk, ha inkább valódi versengést szeretnénk.

A Dota 2 rajongói és az FGC képviselői már el is kezdtek vitatkozni azon, hogy melyik karakter hol áll a ranglétrán, és volt egy elvetemült szakértője a műfajnak, aki összeszedte az összes kombót és azok frame adatait (ezek jelentőségéről itt olvashatsz).

Ha ti is kipróbálnátok a Sleet Fightert, akkor töltsétek le a Dota 2-t, pörgessétek le a "The Frosts of Icewrach" esemény sztori szekcióját, majd térjetek be Severed Head Pubba a bunyózáshoz. A limitált játékmód októberig lesz elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)