Hirdetés

Ingyen megszerezhetsz egy szinte teljesen új játékot, de nem árt sietned

|

A június végén elrajtolt alkotásért most még nem kérnek pénzt a készítők, ám ez rövidesen megváltozik.

Hirdetés

Alighanem korai lenne még azt a következtetést levonni, hogy új trend van kibontakozóban az indie fejlesztők körében, ám az tény, hogy rövid időn belül másodjára nyílik lehetőségünk voltaképp teljesen újnak mondható játékkal bővíteni a gyűjteményünket oly módon, hogy az egy fillérünkbe sem kerül. Néhány napja a Cakey's Twisted Bakery című alkotást zsákolhattuk be, most pedig egy másik, hasonlóképpen friss mű illegeti magát az orrunk előtt, és csak rajtunk áll, hogy élünk-e a kínálkozó lehetőséggel.

A szóban forgó játék a Pizza Hero címre hallgat, és azt a feladatot testálja a játékosokra, hogy öltsék magukra egy bátor és hősies pizzaszelet szerepét, akinek meg kell mentenie a világot egy inváziótól.

Hirdetés

Az Astro Hound június 28-án debütált, a shoot 'em up és a roguelite stílusokat ötvöző alkotása különböző feltétekkel (ezektől lesznek különleges képességeink) várja a pizzakedvelő játékosokat, a pepperoni például gránáttal ér fel, a kéksajt pedig olyan aurával veszi körbe a pizzaszeletet, amin belül automatikusan sebződnek az ellenfelek. Kelleni is fognak ezek a trükkök, hogy egy darabban/szeletben eljussunk a véletlengenerált pályák végére, miközben minden irányból rohamoz a hullámokban érkező ellenség.

Egyelőre nem közölték a készítői, hogy mikortól szűnik meg a Pizza Hero ingyenessége, a bejegyzésükből csupán annyi derült ki, hogy hamarosan sor kerül rá. Érdemes tehát kihasználni a lehetőséget, és a játék linkjére kattintva megnyomni a Fiókhoz adás gombot, miután bejelentkeztünk a Steam-fiókunkba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)