Hirdetés

Ingyen megszerezheted ezt a játékot, de nem árt sietned

|

Őszi vásárt és Warhammer-napokat tart a GOG, de egyúttal ajándékot is ad az áruházba tévedő látogatóknak.

Hirdetés

Lassan a végéhez közeledik a GOG őszi vására, október 7-éig lehet még válogatni több mint 5800 kedvezményes ajánlat közül, de egészen mostanáig úgy nézett ki, hogy az elmúlt évek hagyományaival szakítva egyetlen játékot sem oszt ki ez idő alatt ingyen a CD Projekt piactere. Növekvő aggodalommal vártuk, hogy megtörténjen a bejelentés, és szerencsére nem kellett csalódnunk.

Magyarán annak sem kell feltétlenül üres kézzel távoznia, aki a következő mintegy 56 órában felkeresi ugyan az áruházat, de sem az őszi vásár kínálatában, sem a Warhammer-napok miatt leárazott Warhammer és Warhammer 40,000 címek között nem talál olyat, ami kedvére való lenne.

Hirdetés

A GOG ajándéka ezúttal a puzzle-, a horror- és a kalandjátékok elemeit ötvöző Whispering Willows. A Night Light Interactive 2014-ben megjelent alkotásában egy Elena nevű lány szerepét magára öltve igyekszünk felkutatni az eltűnt apját, miközben kapcsolatba lépünk az elhunytak szellemeivel és különféle feladványokat egy titkokkal teli udvarházban.

A játék megszerzéséhez elég a fenti linkre kattintani, majd a felhasználói fiókunkba bejelentkezve megnyomni a Go to giveaway és az Add to library gombokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)