Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy 8000 forintos játék, ha sietsz

|

Egy PC-s áruház döntött úgy, hogy Steam-kóddal lepi meg azokat a látogatókat, akik elég gyorsak.

Hirdetés

Tegnap a Geoff Keighly által vezetett Opening Night Live-val hivatalosan is kezdetét vette a gamescom, a világ egyik legnagyobb videojátékos rendezvénye, ahol Kaci is jelen van, ezért az Instagramon és a TikTokon is számíthattok videós bejelentkezésekre. A következő néhány nap tehát jórészt a kölni gamerexpó körül forog majd, de biztosak lehettek benne, hogy nem csak az ottani események ütik majd át az ingerküszöbünket.

Kezdésnek itt van mindjárt egy gáláns játékosztás, amely mögött a Steam-kódokat értékesítő Fanatical oldalát találjuk. Az áruház nem először ad ingyen játékot az érdeklődőknek, akiktől cserébe egyáltalán nem kér sokat. Nincs más teendő, mint felkeresni honlapot, bejelentkezni vagy regisztrálni, feliratkozni a hírlevélre és összekötni a Steam-fiókat a Fanatical-fiókkal.

Hirdetés

A fáradozás jutalma a fenti linken elérhető Intravenous, egy felülnézetes lopakodós játék, aminek a fejlesztői a Splinter Cellből merítettek inspirációt. A Fanatical ajánlata magyar idő szerint augusztus 22-én éjfélkor veszti érvényét, addig lehet ingyen bezsákolni az Explosive Squat Games 2021-ben megjelent alkotását.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)