Hirdetés

Ingyen kipróbálhatod te is PC-n és PS5-ön a Sony legújabb játékát

|

Megnyitotta kapuit a Concord publikus bétája, együtt játszhatnak a PC-sek és a playstationösök.

Hirdetés

Nem kevés kockázat rejlett abban, hogy a Sony a PlayStation piacvezető pozíciójának megágyazó, nagy költségvetésű akció-kalandjátékok mellett - sőt talán azokat némileg háttérbe szorítva - rágyúrt a szolgáltatásalapú címekre is. Az első szárnypróbálgatás álomszerűen sikerült, a Helldivers 2 konkrétan az év egyik legnagyobb sikere, amiben kulcsszerepet játszott, hogy PC-re is kiadták, ráadásul késlekedés nélkül.

Ezt a stratégiát követi a Sony a legújabb szolgáltatásként kezelt játéka, a Concord esetében is, amely bár szintén csapatalapú, az Arrowhead Game Studios alkotásával ellentétben PvP élményeket kínál. Az 5v5-ös FPS-t múlt héten még csak az előrendelők, a sajtó képviselői és a tartalomgyártók próbálhatták ki (benyomásainkról itt olvashatsz), most viszont bárki belekóstolhat, amennyiben rendelkezik PSN-fiókkal és PlayStation 5-tel, vagy egy, a hardverkövetelményeknek megfelelni képes PC-vel.

Hirdetés

A július 21-éig tartó publikus béta alkalmából a fejlesztők a játékmódok számát háromról négyre, az arénákét pedig négyről ötre emelték, ugyanakkor változatlanul 16 karakter közül választhatjuk ki a nekünk rokonszenveset. A megjelenés után majd ezekből is többet kapunk, ahogy minden egyéb tartalomból is, beleértve a módokat, a térképeket és a Concord cselekményét lendületben tartó kisfilmeket.

Maga a premier augusztus 23-ára esik, a játék egyszerre válik elérhetővé a PC-s és a playstationös közönség számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)