Hirdetés

Ingyen kipróbálhatod az új Commandos játékot, és nem csak PC-n

|

Megérkezett a második világháborús Commandos: Origins demója.

Hirdetés

Változatlanul 2024-ben szándékozik piacra dobni a Kalypso Media a legendás Commandos széria előzményének szánt Commandos: Originst. A második világháború során számos bravúros küldetést végrehajtó kommandó eredettörténetén dolgozó Claymore Game Studios vállát óriási felelősség nyomja: egyrészt azt várják el a rajongók, hogy legalább olyan jó legyen az új epizód, mint a Pyro Studios klasszikusai, másfelől pedig mostanra a műfaj is előrébb tart már néhány evolúciós lépcsőfokkal.

Ezért sem baj, hogy a fejlesztők előrukkoltak az Operation Prelude címet viselő demóval, amelyet nem a kampányból ragadtak ki, hanem direkt azért készítettek el, hogy a játékosoknak legyen lehetőségük megismerkedni a Commandos: Origins mechanikáival még a megjelenés előtt, és persze ingyen.

Hirdetés

A Steamen és az Xbox piacterén egyaránt elérhető demóban (PS5-ös változat nincs, de a teljes verzió a Sony konzoljára is megjelenik majd) a zöldsapkással (Jack O'Hara) és a tengerésszel (James Blackwood) kell szabotálnunk egy csúcstechnológiás német radarrendszert a Csatorna-szigeteken. Az előbbi kést, stukkert és elterelésnek használható zajkeltő eszközt, az utóbbi dobókéseket csomagolt az útra, de kavicsok dobálásával is tévútra tudja vezetni az őröket.

A Commandos: Origins végleges verziójában négy további kommandóst, egy utászt (Thomas Hancock), egy mesterlövészt (Francis T. Woolridge), egy búvárt (Samuel Brooklyn) és egy kémet (Rene Duchamp) irányíthatunk még összesen 14 különböző bevetésen az Északi-sarkvidéktől a Szaharáig. A fejlesztők intuitív és precíz vezérlést ígérnek, valamint lehetőséget adnak rá, hogy összehangoljunk és szimultán hajtsunk végre komplexebb akciókat.

Aki nem szeretne egyedül játszani, osztott képernyőn vagy online is összefoghat egy másik játékossal a kétfős kooperatív módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)