Hirdetés

Ingyen játszhatunk négy címet ezen a hétvégén Xboxon

|

Nagyszabású szerepjátékot, brawlert, multis akciójátékot és második világháborús FPS-t gyűjtött most csokorba a Microsoft.

Hirdetés

Noha a legtöbben valószínűleg a játékkatalógusba bekerülő címek és az online játéklehetőség miatt válnak Game Pass-előfizetővé Xboxon, van a szolgáltatásnak még egy olyan előnye, amit érdemes kihasználni. Ez az úgynevezett Free Play Days, amikor is péntektől hétfőig elmerülhetünk bármiféle extra költség nélkül a legkülönfélébb játékokban.

Most épp négy alkotást kínál kipróbálásra a Microsoft, és azonnal megakadt a szemünk a Kingdom Come: Deliverance című középkor szerepjátékon. A Warhorse 2018-ban megjelent alkotásának az kölcsönöz most aktualitást, hogy a második részt épp a minap mutatta be a stúdió részletesebben is a gamescomon. Akinek felkeltette az érdeklődését a folytatás, de kihagyta az első részt, most ingyen belekóstolhat, és ha ízlik, amit a kondérban talál, akkor rettenetesen fog örülni, amikor megtudja, hogy milyen olcsón veheti meg a játékot, akár a DLC-kkel együtt is.

Hirdetés

De nem csak a történelemért és azon belül a középkorért lelkesedő játékosokra gondolt a Microsoft, hanem a második világháborús online csataterek (Hell Let Loose), és a multis pofozkodás (Naruto to Boruto: Shinobi Striker, GigaBash) kedvelőire is.

Ne feledjétek, a promóció időtartama alatt az alábbi címek némelyikét jókora kedvezménnyel lehet megvásárolni.

GigaBash 7990 Ft

Hell Let Loose 15 030 Ft (18 790 Ft helyett)

Hell Let Loose - Deluxe Edition 16 720 Ft  (20 900 Ft helyett)

Hell Let Loose - Ultimate Edition 14 640 Ft (24 400 Ft helyett)

Kingdom Come: Deliverance 895 Ft (8990 Ft helyett)

Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition 1125 Ft (11 290 Ft helyett)

Naruto to Boruto: Shinobi Striker 1725 Ft (6900 Ft helyett)

Naruto to Boruto: Shinobi Striker - Deluxe Edition 3475 Ft (13 900 Ft helyett)

Ti melyiket tervezitek kipróbálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)