Hirdetés

Ingyen ad közel 30 ezer forint értékben játékokat az Epic Games Store halloween alkalmából

|

Az ünnephez illő ajándékokkal készül a PC-s áruház a jövő hétre.

Hirdetés

Egyelőre szükségtelen hanyatt-homlok rohanni az Epic Games Store oldalára, ugyanis a következő néhány napon még a piactér egy másik ingyenes ajánlata lesz elérhető, a rengeteg mókát és kacagást, ugyanakkor a játékostársak ügyetlenkedése miatt nem kevés frusztrációt is ígérő Moving Out. A kooperatív költöztetést aztán két másik játék váltja, amelyeket az illetékesek úgy válogattak össze, hogy tökéletesen passzoljanak halloween ünnepéhez.

A kérdéses címek ugyanis épp október 31-én, azaz a töklámpások és az ijesztő jelmezekben édességért kuncsorgó kisgyerekek napján válnak ingyenessé, de csak átmenetileg, mivel az EGS ajánlata egyetlen hétig él csupán. Ennyi időtök lesz reagálni, és bezsákolni az alábbi játékokat de természetesen szólni fogunk.

Hirdetés

A 2020-ban megjelent Witch It! a témája ellenére abszolút családbarát alkotás, amelyben a játékosok egyik csapata boszorkányként igyekszik különféle trükköket bevetve elrejtőzni, míg a többiek a vadászok szerepét magukra üldözve próbálják megtalálni és csapdába ejteni őket.

Ennél lényegesen komolyabb hangvételű a Microsofttól a Kraftonhoz került Tango Gameworks belsőnézetes akció-kalandja, a japán hitvilágból merítő Ghostwire: Tokyo, melyben varázslatokkal szállunk szembe a szigetország fővárosát ellepő természetfeletti jelenésekkel.

Aki alaposan meg szokta vizsgálni az ajándék ló fogát is, bizonyára örömmel veszi majd tudomásul, hogy jelentős kiadástól kíméli meg magát, ha behúzza ezeket a játékokat, mivel a boszorkányos buli 7130, a japán szellemes kaland pedig 20 790 forintba kerül az Epic Games Store-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)