Hirdetés

Ingyen a tiéd lehet két kiváló játék összes kiegészítője, de csak egy feltétellel

|

Váratlan meglepetéssel rukkolt elő a Sega a Warhammer 40,000-rajongók számára.

Hirdetés

Noha pillanatnyilag a Space Marine 2 a rajongók szíve csücske, azért volt és van élet a Warhammer 40,000 univerzumban Demetrian Titus legújabb kalandján túl is. A Games Workshop táblás játékaira, illetve az azokat élettel megtöltő szabálykönyvekre, világleírásokra és regényekre támaszkodó alkotások zöme a stratégiai játékok kedvelőit veszi célba, és ezek közül is kiemelkedik a Relic Entertainment Dawn of War trilógiája.

Engem valósággal sokkolt a felismerés, hogy a széria első része, a Warhammer 40,000: Dawn of War már betöltötte a 20-at, de a második felvonás, a Dawn of War 2 is idén ünnepli megjelenése 15. évfordulóját. E két jubileum együtt pedig arra ösztönözte a Segát, hogy a Steamen élesítse mindkét RTS ún. évfordulós kiadását.

Hirdetés

Ezeket most kimondottan jó áron lehet megvenni, a Dawn of War - Anniversary Edition 6 euróba fáj csupán 29,99 helyett, a Dawn of War II - Anniversary Edition árából pedig szintén nagyot vágtak, átmenetileg beéri a Sega 9 euróval is 44,99 helyett. Ezért a kedvezményes összegért ráadásul nemcsak az alapjátékokat kapjuk meg, hanem minden megjelent plusztartalmat is, tehát az első részhez készült Winter Assault, Dark Crusade és Soulstorm expanziókat éppúgy, mint a második részt bővítő Chaos Rising és Retribution csomagokat.

A legjobb hír pedig csak most jön: aki rendelkezett a Steamen a Dawn of War és a Dawn of War 2 korábbi verzióival, az a fiókjába bejelentkezve azt fogja tapasztalni, hogy mindkettő automatikusan az évfordulós kiadásra frissült, tehát ingyen hozzájutott az imént felsorolt kiegészítőkhöz, nem beszélve a korábban fizetős skinekről, wargearekről és egyéb kisebb DLC-kről.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)