Hirdetés

Így lehet ingyen a tiéd PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en már most a SMITE 2

|

A SteelSeries jóvoltából megspórolhatjuk a 10 ezer forintos Founder's Edition árát.

Hirdetés

Még januárban jelentette be a Hi-Rez Studios (a kiadó) és a Titan Forge Games (a fejlesztő) párosa, hogy folytatást kap a PC mellett az előző generációs PlayStation és Xbox konzolokon, valamint Nintendo Switchen is szép sikereket elért SMITE. A szóban forgó MOBA-t az különböztette meg riválisaitól, hogy különféle istenségeket és mitológiai teremtményeket terelgethettek a közösség tagjai, a kameranézet és az irányítás pedig az akciójátékok szerelmesei szemében is vonzóvá tette.

Noha a SMITE 2 megtartja az alapokat, a csapat számos elemét átdolgozza az Unreal Engine 5 segítségével megvalósított folytatásnak, ezeket pedig a játékosok visszajelzései alapján csiszolgatja. Úgy volt, hogy már tavasszal sor kerülhet rá, de csak augusztus végén rajtolt el korai hozzáférésben, zárt alfaként. Ebben az időszakban a több kiadásban is elérhető Founder's Edition (ezek ára 10 ezer és 35 ezer forint között mozog) vásárlói vehetnek részt a tesztben. Aki nem akar fizetni, annak várnia kell a teljes verzióra, ami már ingyenesen játszható lesz.

Hirdetés

Létezik azonban egy harmadik út, amit a gamerperifériákról elhíresült SteelSeries ajánlott fel, és ezért cserébe mindössze annyit vár el, hogy töltsük le az ingyenes SteelSeries GG alkalmazást, és regisztráljunk egy új felhasználói fiókot (ha még nincs). Itt nincs több teendőnk, mint a bejelentkezést követően megkeresni a Giveaways szekciót, majd SMITE 2 kódot igényelni a választott platformunkra (PC, PS5, XSX). Akár mindháromra is lehet, de arra figyeljünk, hogy PS5-nél a megfelelő régióra bökjünk rá.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)