Hirdetés

Ha játszanál a Diablo IV-gyel, de nincs rá pénzed, akkor itt az alkalom, amire vártál

|

Néhány napig ingyen nyúzhatod a Blizzard ARPG-jét PC-n, Xboxon és PlayStationön is.

Hirdetés

Tavaly nyáron rajtolt el a Diablo IV, még azelőtt, hogy a Microsoft nyélbe üthette volna az Activision Blizzard felvásárlását, az első kiegészítő, a Vessel of Hatred érkezését azonban már a redmondiak is árgus szemmel kísérik majd, mint újdonsült tulajdonosok. A megjelenés időpontját október 8-ára tűzték ki, akkor nyílik meg a vásárlók előtt a dzsungelek borítottak Nahantu régiója, és szintén ugyanezen a napon válik elérhetővé számukra az új Spiritborn kaszt.

Nagyon hamar elrepül az a pár hét, amíg a rajtra várunk, de a Blizzard igyekszik ezt hasznosan tölteni, például azzal, hogy lehetőséget ad a játék kipróbálására olyanoknak is, akiknek eddig nem volt rá lehetőségük.

Hirdetés

Szeptember 23-áig, egészen pontosan aznap este 7 óráig PC-n és konzolokon is teljesen ingyen eshetünk neki a Diablo IV-nek, akár meg is kísérelhetjük abszolválni a kampányt, de azt sem ítéljük el, aki inkább a kasztok és buildek tesztelgetésével üti el az időt. Ehhez nem kell mást tennünk, mint letöltenünk a választott platformunkra való Trial verziót a Battle.net oldaláról, az Xbox piacteréről, vagy a PlayStation Store-ból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)