Hirdetés

Ezúttal is két játék vár mindenkit az Epic Games Store-ban

|

Egy népszerű horrorjátéksorozat legfrissebb részét, valamint annak szöges ellentétét szerezhetjük be ingyen.

Hirdetés

Hetek óta igazán nagylelkű az Epic Games, sorra dupláz, aminek egy hosszú ideje érvényes szabály az oka: ha olyan játékot ad ingyen, ami 18+-os, tesz mellé egy másikat is, melyet bárki játszhat. Az e heti egyik ajándék egy kemény pszichológiai horror, a másik meg egy színes, aranyos, nyuszis-kutyás kaland - kitalálhatjátok, melyik szól kizárólag felnőtteknek.

Aki úgy érzi, kedélyét egy kis rettegés javítaná, a Frictional Games horrorjátékát szerezze be. Az Amnesia: Rebirth eseményei során a főszereplő, Tasi Trianon egy algériai sivatagban találja magát, és kénytelen kideríteni, hogyan keveredett oda, hol vannak társai, mi történt a múltjában.

Hirdetés

Az e heti másik ajándék a Riverbond, egy 1-4 fővel játszható kooperatív kalandjáték, amiben egy voxel-alapú világban kalandozhatunk, aranyos ellenfeleket győzhetünk le, és mindent apró kockákra bonthatunk - mindezt pajtásainkkal egy képernyő előtt ülve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha bármelyik megtetszett, a linken keresztül eljuthattok az adatlapokra, ahol a GET gombot kell keresnetek. Pontosan egy hét múlva jön a váltás: a Just Die Already nevű nyugdíjasszimulátor, és a bizarr Paradigm.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)