Hirdetés

Ezt adja most ingyen az Epic Games – ne maradj le róla!

|

Két játékkal lehet gazdagabb az, aki időben lép.

Hirdetés

Az elmúlt egy hétben leginkább azok örülhettek, akik 2019 júniusa után fedezték fel, hogy az Epic Games Store minden csütörtökön, néha 24 óránként ad egy újabb ingyenes játékot, ugyanis a Rebel Galaxy már szerepelt a promócióban. A mostani két ajándék viszont még nem (a Yooka-Laylee-nek csak a folytatása volt, ne hagyjátok, hogy ez megzavarjon titeket), úgyhogy ha úgy érzitek, túl kicsi mág az EGS-es könyvtáratok, hajrá, húzzátok be ezeket is!

Az e heti első ajándék a Void Bastards, egy hangulatos, képregényes látványvilágú FPS, amiben nem csak lövöldöznünk kell, de csapatunkat is utasítgathatjuk, megtervezhetjük útvonalunkat, és használhatjuk a hajó különböző rendszereit. 12-15 órás kampányt ígérnek a fejlesztők, egy próbát mindenképp megér.

Hirdetés

Ezt kíséri a Yooka-Laylee, egy nyílt világú, könnyed hangvételű platformer, amiben kalandozhatunk, gyűjtögethetünk, és megakadályozhatjuk, hogy a Nagy Gonosz valami nagyon gonoszat tegyen. Érdekes fejtörők és kihívások várnak ránk.

Mindkettőt úgy tehetitek magatokévá, ha a linkeken keresztül vagy a kliens megnyitásával ellátogattok az Epic Games Store-ba, majd a játékok adatlapján a GET gombra böktök, és végigcsináljátok az ezt követő, egészen egyszerű feladatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő ajándék az Automachef lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)