Hirdetés

Ingyen harcolhatnak ezen a hétvégén az xboxosok a túlélésért

|

Nehéz körülmények között kell életben maradnunk az aktuális Free Play Days játékokban.

Hirdetés

Nem múlhat el úgy egyetlen hét sem már hosszú idő óta, hogy a Microsoft ne adna lehetőséget arra, hogy ingyen kipróbáljuk néhány játékot. Az ilyen alkalmakat elsősorban az értékeli fel, hogy a legtöbb játékhoz a mai napig nem készült ingyenes demó vagy trial verzió, abban pedig alighanem mindenki egyetért, aki már indított is el játékot az életben, és nem csak azt nézte, mások hogyan játszanak, hogy nincs az a trailer, gameplay videó vagy livestream, amelyik képes teljes mértékben helyettesíteni a személyes tapasztalatot.

Az egyetlen árnyoldala a Microsoft Free Play Days néven futó kezdeményezésének, hogy kizárólag az xboxos Game Pass-előfizetőknek (Core, Ultimate és a nálunk még nem választható Standard) szól az ajánlat. Enélkül el is lehet felejteni a próbalehetőséget éppúgy, mint a kedvezményes akciókat.

Hirdetés

Míg a múlt héten négy alkotással üthettük agyon az időt, most be kell érnünk kettővel. A redmondiak egyik választottja egy Water World-szerű posztapokaliptikus világba helyezett túlélőjáték Age of Water címmel, amelyben a felfedezés, a harc és a küldetések végrehajtása éppúgy az élmény része, mint a hajónk megépítése és/vagy testreszabása. Ennél pár fokkal egyszerűbb örömöket kínál a felülnézetből játszható Outbreak: a rendelkezésünkre álló eszközökkel kell megvédenünk magunkat az agyunkra pályázó élőhalottak támadásától.

Mindkét alkotást hétfőig játszhatjuk, és ha valamelyik megtetszett, akár meg is vásárolhatjuk (kár, hogy most egyik sincs leárazva), hogy az időkeret lejárta után onnan folytassuk, ahol abbahagytuk, mivel nemcsak a feloldott achievementeket, de a mentéseinket is megőrzik a játékok.

Age of Water - 10 400 Ft

Outbreak - 3500 Ft

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)