Hirdetés

Ez lehet az Epic Games Store jövő heti ingyen játéka

|

Természetesen megint kiszivárgott, mire csaphatnak le a PC-sek hamarosan.

Hirdetés

Jelen pillanatban - és a június 6. 17:00-ig hátralévő órákban - mindenki, aki ellátogat az Epic Games Store oldalára, majd ott megfelelő számút kattint megfelelő helyekre, teljesen ingyen megszerezheti a Chivalry II-t, a Torn Banner realisztikus, multis, középkori játékát. Az hivatalosan titok, hogy a Mega Sale negyedik ajándéka mi lesz, de a szokásos szivárogtató, a mindig megbízható billbil-kun most is súgott.

Június 6-tól június 13-áig a Firaxis Games Marvel játékát, a Marvel's Midnight Sunst tölthetjük majd le, ami egészen kiváló lett, de ahogy a Guardians of the Galaxy, ez sem keltette fel eléggé a játékosok érdeklődését. A karakterközpontú, kártyás harcokkal vegyített akció-RPG-t a sztorija viszi el igazán, de a játékmenete sem utolsó - elvégre az XCOM-ok és Civilizationök készítői dolgoztak rajta.

Hirdetés

Ha mozgat titeket, nézzetek vissza csütörtök délután, jelezzük, amint elérhetővé vált. Hogy mi mit gondoltunk róla megjelenésekor, az az alábbi videóból kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)