Hirdetés

Érdekes játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Az Epic Games boltjában ezúttal egy több népszerű játék egyvelegeként leírt alkotás lehet a miénk.

Hirdetés

A mai nappal véget ért az Epic Games Store nagy leárazása, melynek keretében jelentős akciók és extra kuponok is vártak minket, nem beszélve arról a négy, különösen értékes játékról, amit teljesen ingyen behúzhattunk. A Borderlands 3, a Bioshock: The Collection, a Wolfenstein: The New Order és a Maneater után most egy kevésbé nagy szabású, de még így is 12-25 órányi játékidőt ígérő indie alkotás lehet a miénk.

Ez nem más, mint a Supraland, amiről a fejlesztői azt írják, a Portal, a Zelda és a Metroid keveréke. Miközben felfedezzük a világot, fejtörők, szörnyek, fejlesztések és képességek várnak minket, mely utóbbiak segítenek eljutni olyan helyekre, ahova korábban nem léphettünk. Minimálisan felvezetik a sztorit, aztán mehetünk, amerre látunk.

Hirdetés

A legtöltéshez a játék a fenti linken keresztül elérhető adatlapjára ellátogatva kell megnyomnunk a GET gombot, majd a felugró felületen alul a Place Ordert. Ezt megtehetjük PC-ről, mobilról, bármilyen böngészőből, úgyhogy akkor is érdemes végigcsinálni a folyamatot, ha nem vagytok épp gép előtt.

A jövő hétre két játék jut majd: A Trónok harca társasjáték digitális változata (A Game Of Thrones: The Board Game Digital), és a Car Mechanic Simulator 2018.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)