Hirdetés

Elérhető az Epic Games Store újabb ingyenes játéka

|

Ha nem húztátok be időben az előző ajándékot, bánhatjátok, de vigasztaljon, hogy itt a következő.

Hirdetés

Töretlen lendülettel osztogatja az ingyenes tartalmakat az Epic Games Store, noha mint az nem is oly rég kiderült, nagyvonalúsága egy vagyonba kerül. Az ajándékok mellett az ideiglenes vagy ritkább esetben végérvényes exkluzivitásról szóló megállapodások is csak viszik a pénzt, így nem csoda, ha masszívan veszteséges a bolt, bár erre Tim Sweeney hosszútávú befektetésként tekint.

Mindenesetre legutóbb némi meglepetést okozott az EGS azzal, hogy mióta ingyenes tartalmakkal édesgeti magához a felhasználókat, először fordult elő, hogy nem játékot, hanem mindössze egy DLC-csomagot adott. Igaz, abból elég drágát.

Hirdetés

Most ellenben a 2019-ben debütált Pine című alkotáson van a sor, amely egy nyitott világú akció-kalandjáték. Távolról emlékeztet a Zeldákra, de egy mindössze hét főt számláló indie csapattól nem lenne fair hasonló színvonalú munkát elvárni.

Az ajánlat jövő csütörtökig, azaz május tizenharmadikáig él. A játékot pedig úgy szerezhetitek meg, ha ellátogattok a fenti linkre, esetleg a Epic Games Store kliensét közvetlenül elindítva megkeresitek a Pine adatlapját, és rányomtok a GET gombra. Ha így tesztek a megadott időintervallumon belül, akkor a játék örökre a tiétek.

Egyúttal megvillantották a jövő heti ajándékot is, legközelebb a The Lion's Song című kalandjátékot adhatjuk hozzá könyvtárunkhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)