Hirdetés

Egy különleges ajándékot is ad az ingyen játék mellé az Epic Games Store

|

Egy magas pontszámokat kapó játékot és egy extra csomagot húzhatunk be az Epic Games Store-ból a héten.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi a párizsi olimpia, amit egy hivatalos játék is kísér: ez az Olympics GO! Paris 2024, mely eredetileg mobilokra jelent meg, de az Epic Games Store-ban júniusban PC-re is elérhetővé vált, és teljesen ingyen lehet vele játszani.

Ehhez készült egy egész bátran árazott, 19.620 forintba kerülő skincsomag, ami 11 öltözéket ad, melyek mindegyikén az esemény hivatalos kabalája látható. Aki nem kíván ennyit fizetni érte, a következő egy hétben ingyen töltheti le az Olympics GO! Paris 2024 Exclusive Outfits Packet.

Hirdetés

Ha a virtuális sportolás ebben a formában nem mozgat, de a lövöldözés annál inkább, mindenképp húzd be a 8.280 forint helyett ingyen elérhető F.I.S.T.: Forged in Shadow Torchot, egy 80-as Metacritic-átlaggal bíró metroidvaniát, amiben egy antropomorf nyúllal verhetünk szét mindenkit, aki rosszat akar nekünk. Három különböző fegyver kínál más-más harci stílusokat.

Ha bármely ajándék szimpatikus, katt a linkekre, aztán GET gomb, és bejelentkezést követően Place Order.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)