Hirdetés

Egy gyönyörű kalandot és még egy extrát kapunk ingyen jövő héten az Epic Games Store-tól

|

Az Epic Games felfedte jövő heti ajándékait: a hónap közepén sem lesz okunk panaszra.

Hirdetés

Az Epic Gamesnek bizony megszaladt a keze a héten. Ha felnéztek a Store-ba, egy csodálatos verekedős játékot markolhattok fel a DNF Duel képében, de mellette zsebre rakhatjátok a CYGNI - All Guns Blazinget és egy Apex Legends csomagot is, ami az egyik karakterhez nyújt hozzáférést.

Ezeket augusztus 15-ig tudjátok behúzni, ami után cserélődik az ajándékkosár tartalma. A jövő héten sem lesz miért panaszkodnunk, lévén egy kiváló akció-platformert adhatunk majd a gyűjteményünkhöz.

A Death's Gambit: Afterlife a metroidvania műfaj egyik legérdekesebb darabja. Vizuális tálalásában lenyűgöző, és akciózást mély RPG elemekkel dobja fel. Aki szereti az ilyesmit, az imádni fogja a játékot, viszont a többieknek is lesz mivel szórakozniuk.

Hirdetés

A Death's Gambit mellé az Epic Games még egy World of Warships csomagot is hozzánk vág, tele olyan hasznos apróságokkal, mint egy Tier II-es prémium hajó és egy extra kikötőhely.

A fentieket augusztus 15. és augusztus 22. között húzhatjátok majd be az Epic Games Store-on keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)