Hirdetés

Egész másképp dobogtatják meg a szíved az Epic Games Store ingyen játékai

|

Mindkettőtől felszökhet a pulzusod, de egyiknél a nosztalgia, a másiknál meg inkább a rettegés miatt.

Hirdetés

Általában akkor ad két játékot az Epic Games Store, ha az egyik 18+-os, mert így a 18 év alatti felhasználói (közülük is azok, akik nem hazudták idősebbnek magukat) sem maradnak ajándék nélkül.

Nem nehéz belátni, hogy valóban nem fiataloknak szól a Maid of Sker, egy belsőnézetes túlélőhorror, amiben 1898-ban, egy eldugott szállodában kell járnunk-kelnünk a lehető legnagyobb csendben. A lopakodás lesz az egyetlen módja a túlélésnek, hiszen a szektások nem csak hogy erősebbek, minden zajra figyelnek. Nem ez műfaja legjobbja, de a hasonló játékok kedvelőinek egy próbát megérhet.

Hirdetés

Az Arcade Paradise ellenben sokkal könnyedebb. Ebben a '90-es években kell egy mosodát játékteremmé alakítanunk, telepakolni automatákkal, amiken aztán játszhatunk is - több mint 35 játék érhető el, vektorosoktól a 32-bitesekig. Kooperatívan és kompetitíven is játszható.

Mindkettőt a linkre kattintva szerezhetitek meg a következő 168 órában. Az adatlapokon a GET gombot keressétek, majd a Place Ordert válasszátok bejelentkezés után, és a játékok máris a könyvtáratokba kerülnek, ahonnan bármikor előhúzhatjátok őket, akár később is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)