Hirdetés

Bejelentették az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékát

|

Meglepő módon nem horrort választottak az illetékesek, holott halloween ünnepe miatt kézenfekvő lett volna.

Hirdetés

Aki a következő pár napban felkeresi az Epic Games digitális áruházát, az két játékkal gyarapíthatja kollekcióját anélkül, hogy akár egyetlen forintot is költenie kellene rájuk: az Invincible Presents: Atom Eve az Invincible széria és úgy általában a szuperhősök, valamint a képregények rajongóit veszi célba, míg a Kardbord Kings elsősorban a gyűjtögetős kártyajátékok szerelmeseit igyekszik megszólítani.

Az említett játékok október 24-éig maradnak ingyenesen elérhetőek, hogy aztán még aznap átvegye a helyüket egy másik alkotás. Előzetesen arra tippeltünk volna, hogy az EGS illetékesei halloweenhez közeledve ráfekszenek a horrorvonalra, ám rémisztgetős helyett olyan játékot választottak, amit a család apraja-nagyja élvezhet, ráadásul közösen.

Hirdetés

Lehet, hogy van, aki már ennyi információ alapján is meg tudta tippelni, hogy a piactér jövő heti ajándéka a 2020-ban megjelent Moving Out, mely azt a nem mindennapi bravúrt hajtotta végre, hogy képes volt szórakoztató formába önteni a költözés, illetve költöztetés végtelenül frusztráló élményét. Akinek akár csak egyszer is része volt már benne az élete során, az tudja jól, hogy miről beszélek.

Mivel az alapból 6900 forintba kerülő, ám épp 1380 forintra leárazott kooperatív játék ingyenes időszaka pont halloween napján, azaz október 31-én ér véget, logikusnak tűnne, hogy ezt követően már tényleg egy ütős horrorjátékkal lepjen meg minket az Epic Games Store, de inkább takaréklángra tekerjük az elvárásainkat, nehogy csalódnunk kelljen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)