Hirdetés

Az Epic Games Store megint két játékot ad ajándékba

|

Mától egy hétig lehet ingyenesen letölteni mindkét címet az EGS-ből.

Hirdetés

Az Epic Games Store aktív felhasználói pontosan tudják, hogy minden áldott héten délután öt órakor frissül az aktuális ingyenes játékok listája, vagyis ettől fogva a következő hét napban bármiféle díjfizetés nélkül letölthetnek egy vagy több címet, amiket persze később is megtarthatnak.

Nincs ez másként a mai napon sem, és bizony elmondható, hogy így vagy úgy, de a tökéletes célzás került most a fókuszba, hiszen a Football Manager 2024 esetében egy olyan focicsapatot kell irányítanunk, ami remélhetőleg nagyon sok gólt szerez, míg a Sniper Ghost Warrior Contracts értelemszerűen a célpontok likvidálásában követeli meg a pontosságot.

Hirdetés

A Football Manager 2024 önmagában is 20 ezer forintba kerülne, szóval mindenképp érdemes tennetek vele egy próbát, ha egyébként alapvetően szeretitek a műfajt - rétegjátékról van szó, tehát ez a kitétel biztosan nem lesz igaz kivétel nélkül mindenkire. A Sniper Ghost Warrior Contracts esetében hasonló a helyzet, ha kedvelitek a hasonszőrű címeket, akkor minden bizonnyal ezzel a játékkal is remekül fogtok majd szórakozni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)