Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyenes ajándékai egészen eltérő műfajban hódítanak majd

|

Megvalósíthatjuk arcade álmainkat, vagy éppen rémálmaink lehetnek, választás kérdése.

Hirdetés

Tegnap frissült az Epic Games Store ajándékkosara. Mindenki boldogan viheti haza a Floppy Knightsot egészen július 18-ig, és vetheti bele magát a varázslatos, taktikus mókába. Akit persze nem nyűgözne le a stratégiai mese, annak már érdemes szemezgetni a jövő heti ingyen Epic Games Store címekkel. 

Július 18-án két játékot is hozzánk vág majd az Epic. Az első kifejezetten szórakoztatónak tűnik azoknak, akik imádják az árkád termek hangulatát. A második már kevésbé barátságos világot tár elénk, de mindenképpen megér egy próbát.

Hirdetés

Az Arcade Paradise-ban kapunk egy lerohadt mosodát, amit aztán nekünk kell rendbe hoznunk és szépen lassan egy sikeres árkád játékteremmé alakítanunk. Egy 3D-s üzleti szimulátorról van szó, így a műfaj mára senkinek sem lesz idegen, viszont az Arcade Paradise teljesen játszható árkád játékokat is tartalmaz, ez pedig különleges ízt ad, főképp a retro címek szerelmeseinek.

A laza mókázás után ingyen nyomhatjuk majd a Maid of Skert is, ami éles kanyarnak ígérkezik. Ez ugyanis egy kőkemény, 18+-os, belsőnézetes túlélőhorror, vérengzést és ijesztgetést ígér brit folklórral vegyítve, nem rossz élmény, bőven megér szerintünk egy próbát.

Mindkét fenti cím július 18. és július 25. között lesz ingyen beszerezhető. Ti melyiket próbáljátok majd ki?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)