Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyen játéka a szó szoros értelmében ütős lesz

|

Ha szeretitek a shonen animéket, akkor a jövő heti Epic ajánlatról nem akartok lemaradni.

Hirdetés

Ha szeretnétek megmenteni az erdő nyugalmát (és hát ki ne szeretne ilyet?), akkor jobb ha gyorsan felnéztek az Epic Games Store-ba. A LumbearJack még ingyen felmarkolható a kiadó boltjában, de jövő héten változni fog a kínálat, augusztus 8. után meglehetősen pörgős játékokat rakhatunk majd zsebre.

Az első ajándék egy Apex Legends kozmetikai csomag lesz, mellette pedig vár bennünket a CYGNI: All Guns Blazing. Utóbbi egy felsőnézetes, árkádos lövölde, ami a régi idők pénzbedobós, játéktermi élményt viszi el otthonodba. Ennek a kultúrának persze a verekedős műfaj volt a legszebb ékköve, és most sem maradunk nélküle.

Hirdetés

A jövő héten a fenti páros mellett ugyanis egy csúcsminőségű verekedős címet is zsebre tehetünk majd. A DNF Duel társfejlesztője az az Arc System Works, akinek többek között a Dragon Ball FighterZ-t, és a Guilty Gear Strive-ot is köszönhettük. A srácok értenek a műfajhoz, és a DNF Duellel az volt a céljuk, hogy egy egyszerűen irányítható és nagyon menő FG-t rakjanak le az asztalra. A küldetésük vitathatatlan sikerrel végződött.

A DNF Duelt, a CYGNI - All Guns Blazinget és az Apex Legends: Conduit Free Unlock Bundle-t augusztus 8-tól 15-ig húzhatjátok majd be ingyenesen az Epic Games Store-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)