Hirdetés

A Prime Gaming négy újabb címet tett ingyenessé, mindent megéri behúzni

|

Az Amazon Prime-előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásért felelős csapat igencsak fel akarja dúsítani a gyűjteményünket a következő hetekben.

Hirdetés

A Prime Gaming újra és újra bebizonyítja, hogy ez az egyik legjobb havidíjas szolgáltatás, amire PC-s játékosként csak vágyhatunk. Mivel mi idehaza a Prime Videón keresztül férünk hozzá, így egy ezresnél is kisebb összegért cserébe nemcsak számos kiváló sorozatot és filmet streamelhetünk, de behúzhatunk egy sor játékot és játékbeli apróságot is.

Ez a hónap kifejezetten erősnek bizonyult, mivel hetente több új játék is bekerült a katalógusba. Az ajándékáradatnak még távolról sincs vége, hiszen tegnap négy újabb cím landolt a kosárban.

Hirdetés

Felbukkant tehát a Forager, a Card Shark, a Heaven Dust 2 és a Soulstice is a Prime Gamingen, és bár egyikről sem érdemes lemaradni, mi leginkább a Card Sharkot ajánlanánk. Egy gyönyörűen rajzolt indie történetről van szó, amit klasszikus kártyajátékokon keresztül mesélnek el az alkotók. Egy kattintást és pár óra próbálkozást mindenképpen megér.

Aki kíváncsi a Prime Video jövőbeli felhozatalára, az itt meglesheti, hogy mivel lepi meg hamarosan az Amazon az előfizetőket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)