Hirdetés

A Forza Horizon 4 több DLC-je is ingyen megszerezhető most Steamen

|

A Playground versenyjátéka hamarosan lekerül az üzletek polcairól, de mielőtt ez megtörténne, még ingyen elvihető a maradék Forza Horizon 4 kontent.

Hirdetés

Néhány hónap múlva, pontosan 2024. december 15-én lekerül a digitális boltok polcairól a Forza Horizon 4. Ez azt jelenti, hogy aki addig nem vásárolta meg a játékot, az később már nem fogja tudni. Az egyik leghangulatosabb részről van szó a szériát illetően, szóval nagy veszteség ez mindenkinek, aki valamiért lemarad.

A szomorú hírnek meglett az az előnye, hogy tömegek csaptak le a Horizon 4-re és pörgetik jelenleg is azt a Steamen (is). Lehet, hogy ezért, lehet, hogy a búcsú megkönnyítésére, de a Playground Games visszahozott egy pár autócsomagot, melyeket korábban már levettek a bolt kínálatából.

Hirdetés

A Forza Horizon 4: Mitsubishi Car Pack1967 Sunbeam Tiger, és 1979 Talbot Sunbeam Lotus csomagok mind visszakerültek a Steamre, ráadásul teljesen ingyen felmarkolhatóak. A Playground nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy a többi DLC-vel mi a helyzet, így senki ne számítson azok visszatérésére. Egyelőre most mindenki zsebelje be azt, ami jelenleg elérhető, a kis dolgoknak is örülni kell.

Ha még nem volt alkalmatok kipróbálni vagy megvásárolni a Forza Horizon 4-et, akkor most olcsón pótolhatjátok azt. A játék alapkiadása csak 13,99 euróba kerül július 11-ig a Steamen, remek alkalom ez a pótlásra, ha már év végén búcsúznunk kell ettől a csodálatos játékról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)