Hirdetés

Újra elérhetővé válik PC-n az első három Resident Evil

|

Ráadásul mindből az eredeti változat, nem holmi HD felújítás.

Hirdetés

A közelmúltban felmerült a pletyka, hogy a Capcom - pótolva egy súlyos hiányosságot - elkészíti majd a legelső Resident Evil remake-jét - logikus lenne ezt meglépni, hiszen a második, a harmadik és a negyedik rész felújított, átgondolt változata is nagy sikert aratott. Aztán egy megbízható szivárogtató sajnos cáfolta az értesülést.

Nem sokkal később az európai korhatárbesorolási szervezet, a PEGI adott némi reményt, de most kiderült, mihez kapcsolódott valójában az oldalukon megjelent bejegyzés.

Hirdetés

A GOG-on hamarosan elérhetővé válik PC-re az 1996-os első, az 1998-as második, illetve az 1999-es harmadik rész eredeti, teljes változata, sőt, az elsőt ezek közül már játszhatjuk is, ha megér nekünk 9,99 eurót. Ez a kiadás kompatibilis a Windows legfrissebb változataival, bekerült néhány grafikai beállítás, javult az átvezetők időzítése, és támogatja az összes modern kontrollert, de egyébként a klasszikus élményre számíthatunk tőle.

Még nem tudni, a Resident Evil 2 és 3 mikor érkezik (várhatóan idén), de már most megvehetjük a hármat egy csomagban 24,99 euróért.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)