Hirdetés

Új platformokra érkezik egy Star Wars játék, ami eddig korlátozottan volt elérhető

|

Az Asypr és a LucasFilm Games együttműködésének köszönhetően felújítva tér vissza egy 2002-es játék, amiben Jango Fett bőrébe bújhatunk.

Hirdetés

Most éppen egy olyan időszakot élünk, amikor egész kellemes egyszerre Star Wars rajongónak és gamernek is lenni. Tavaly a Star Wars Jedi: Survivorrel megmutatta a Respawn Entertainment, hogy milyen egy AAA-kategóriás Csillagok háborúja-élmény (amit a közeljövőben régebbi konzolokra is elhoz), hamarosan pedig követi a Massive követi a példáját a Star Wars Outlaws-zal.

Ráadásul a kettő között sincs idő unatkozni: nemrég jelent meg a free-to-play Star Wars Hunters, és augusztus elején egy másik cím is érkezik. Sokak számára teljesen ismeretlen lesz, egyes játékosok viszont emlékezhetnek rá a 2000-es évek elejéről. 

Hirdetés

A 2002-ben kiadott Star Wars: Bounty Hunterről van szó, amely megszépülve tér vissza: az Aspyr-LucasFilm Games duó többek között vizuális tuningot, feljavított textúrákat, új dinamikus fényhatásokat és egy új eszközt ígér (zseblámpát a sötét helyeken való navigáláshoz), és azt, hogy a TPS akció-kaland végre gondtalanul futni fog a legmodernebb platformokon is. Utóbbinak köszönhetően lesz Steam Deck támogatás és a DualSense kontroller funkcióit is kihasználja a játék. 

A Star Wars: Episode II - Attack of the Clones eseményei előtt játszódó történetben a Star Wars univerzum egyik leghíresebb fejvadászát, Jango Fettet irányíthatjuk, akit felbérelnek, hogy elfogjon egy sötét jedit, Jango pedig elengedhetetlen eszközeivel felszerelkezve átküldi magát a galaxis alvilágán, hogy elérje célját. A kampány befejezésével pedig fel lehet oldani a Boba Fett skint a következő végigjátszáshoz.

A megjelenési dátumért viszont nem kell senkit sem levadászni: a Star Wars: Bounty Hunter augusztus elsején jön PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre, az előrendelők pedig 10 százalékkal olcsóbban csaphatnak le rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)