Hirdetés

Nincs megállás: jön a Tomb Raider IV-VI Remastered

|

Az első három után a következő három Tomb Raider játékot is felújítják.

Hirdetés

Minden jel szerint nagy sikert aratott az idén február 14-én megjelent Tomb Raider I-III Remastered - a steames visszajelzések nagyon pozitívak, összességében mi is élveztük minden hibája ellenére.

Az Asypr tegnap egy Star Wars-klasszikus felújítását jelentette be, mára pedig a Tomb Raider IV-VI Remastered leleplezése jutott. Amint azt a neve is sugallja, három újabb játékot kapunk felújítva: a csomag a The Last Revelationt, a Chroniclest és a széles körben megvetett The Angel of Darknesst tartalmazza.

Mindhárom játék látványát felturbózzák, irányításukat átalakítják, lesz bennük fotómód és achievementek is. Természetesen bármikor válthatunk majd a régi grafika és az új között, és irányítási módot is ugyanígy cserélhetünk.

Hirdetés

Stílszerűen pontosan egy évvel az előző csomag után, 2025. február 14-én fogják kiadni PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Switchre. Az élményért 29,99 eurót (PC és Switch), 11290 Ft-ot (PS) vagy 11990 Ft-ot (Xbox) kell fizetnünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #tomb raider
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)