Hirdetés

Fontos frissítést kapott a FlatOut és a FlatOut 2

|

Sőt, még a második rész kibővített változata, az Ultimate Carnage is.

Hirdetés

Novemberben már a huszadik születésnapját ünnepli a FlatOut sorozat, ami az évek során pár spin-off és variáció mellett négy számozott résszel bővült, amiből kettő volt értékelhető: a 2004-es eredeti, illetve annak 2006-os folytatása. Ezeket máig élmény elővenni, és most a fejlesztők tettek arról, hogy még inkább az legyen.

A Steamen frissítést kapott a FlatOut, a FlatOut 2 és a FlatOut: Ultimate Carnage, mely utóbbi a második rész kibővített, eredetileg konzolra megjelent változata, új pályákkal és módokkal, amit már márciusban is frissítettek: akkor kikerült belőle a Games for Windows Live, és hivatalosan Steam Deck-támogatott lett, mostantól pedig a Steam Workshopon közzétett modokat is képes befogadni.

Hirdetés

Az első két játéknál ez ugyancsak opció, emellett a második résznél visszaállították az online multit az OpenSpy.net segítségével, így már nem csak LAN-ozni tudunk, ha a haverokkal versenyeznénk - nem mellesleg hallható benne a Blood Brothers a Papa Roachtól, ami korábban nem szólalt meg a játékban. Fejlődött még a szélesvásznú monitorok támogatása is.

Ha már hozzányúltak, az alkotók az egyes játékoknál apróbb finomításokat is elvégeztek, amik a minőség javítását szolgálják. Akár PC-n, akár valamely PC-alapú kézi konzolon játszanátok, sokkal jobb élményre számíthattok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)