Hirdetés

Zseniális Alien kisfilm mutatja meg, hogy milyen szuper animét lehetne csinálni a franchise-ból

|

Hat év munkájának gyümölcse a közel húszperces anime epizód.

Hirdetés

Az OtaKing Animation YouTube-csatorna neve sokatoknak ismerős lehet már. Alkotója, Paul Johnson a múltban több izgalmas anime-projektet is letett az asztalra. Nincs Doctor Who-rajongó például, aki ne látta volna a Jikuu Bouken DOCTOR WHO című kisfilmet, amiben a harmadik doki látogatja meg Japánt, és néz szembe dalekekkel, cybermenekkel és magával a Mesterrel. A Star Wars rajongóinak is ismerősen csenghet a név, lévén Johnson kezei közül került ki a TIE Fighter című csoda is.

Hirdetés

Most hat év munkája és tervezgetése után Paul egy új kisfilmmel állt elő. Az Alien: Monday kölcsönvesz elemeket a Ridley Scott indította franchise-ból, és az 1980-as évek gyönyörű animéi által inspirált stílusba csomagolja őket. A videó közel 20 perces, így rengeteg munka lehetett vele. Szerencsére a kisfilm minden képkockáját érdemes figyelemmel követni. Pont annyi horror és vérengzés van itt, amennyit az Alien névtől elvárnánk.

Johnson mostanra mesterévé vált a keményvonalas sci-fik animációs formában történő feldolgozásának. Alig várjuk, hogy megtudjuk, melyik világhoz nyúl legközelebb.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)