Hirdetés

Zavar, hogy egy játék megmondja, merre kell menni? A Star Wars Outlawsban ezt kikapcsolhatod

|

Még a kapaszkodókat jelölő sárga festéseket is el lehet majd tüntetni.

Hirdetés

Régen még videojátékos újságok lapjait kellett bújnunk, ha elakadtunk valahol egy játékban, ma meg már külön ki kell kapcsolnunk, ha nem szeretnénk, hogy minden egyes lépésünket megmondják. Az, hogy dönthetünk, a legjobb megoldás, hiszen vannak, akik élvezik a felfedezést, míg mások attól is bestresszelnek, ha két út áll előttük. 

A Ubisoft is szeretné megadni a választás lehetőségét, ezért a Star Wars Outlawsban lesz egy úgynevezett Felfedező mód (Explorer Mode), amivel kikapcsolhatjuk a jelzéseket, melyek a helyes irányt sugallják. Ez elsősorban a mászós részeknél szignifikáns, ahol ahelyett, hogy ki kellene találnunk, merre tovább, elég csak megfelelő irányba nyomni az iránygombokat.

Hirdetés

A napokban néhány médium lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálja a játékot, és a friss beszámolók szerint rengeteg tennivaló vár majd ránk, lesz okunk felfedezni a bolygókat - ha akarjuk. Ha nem, akkor maradhatunk a fő történetszálon. A friss visszajelzések egyébként sokkal pozitívabbak, mint azok, amik egy korábbi próbakörnél érkeztek, úgyhogy bizakodva várhatjuk az augusztus 30-ára esedékes megjelenést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)