Hirdetés

Warhammer 40k: Squad Command kézikonzolra

|

A THQ már elkészítette a zseniális Dawn of War-t a Warhammer 40,000 univerzumból, de úgy gondolták hogy itt nem állnak meg és a licence-t nem hagyják a fiókban porosodni, hiszen készül a Warhammer 40,000: Squad Command PSP-re és DS-re.

Hirdetés

A THQ ismét a Games Workshoppal szorosan együttműködve készíti a körökre-oszotott stratégiai játékot, ami tartalmazni fog egy viszonylag hosszúnak mondható single hadjáratot és egy kilenc multiplayer térképet is tartalmazó többjátékos módot. A játékban az egységeink több, mint 20-féle fegyverrel eshetnek egymásnak. A Squad Command-ban csak két faj kap helyet, a klasszikus űrgárdisták és a káosz hívei. Megjelenés ősszel esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)