Hirdetés

Visszatérhet Solid Snake ikonikus szinkronhangja?

|

David Hayter elég erősen utalt erre, de egyelőre csak tippelgethetnek a rajongók.

Hirdetés

A Metal Gear sorozat legendás szinkronhangja, David Hayter gyakorlatilag a visszatérésre utalt nemrég, miután több mint egy évtizede nem játszotta el a népszerű Solid Snake karakterét. Hayter utoljára a 2010-es Metal Gear Solid: Peace Walker című játékban kölcsönözte hangját Snake-nek, majd Kiefer Sutherland váltotta őt a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben.

A legutóbbi tweetjében Hayter titokzatosan azt írta: "Ma a stúdióban voltam és azt a szerepet játszottam, amit már mióta nem...", és mellékelte Snake gifjét a közelgő Metal Gear Solid Delta: Snake Eater remake-ből, amely a Metal Gear Solid 3-at dolgozza fel. Ugyanakkor a Konami megerősítette, hogy a Delta az eredeti Snake Eater hanganyagát használja, így Hayter konkrét szereplése a projektben valószínűtlennek tűnik.

Hirdetés

A rajongók különféle elméletekkel rukkoltak elő Hayter visszatérésének okáról. Néhányan azt feltételezik, hogy a Metal Gear Solid Delta promóciós anyagával kapcsolatos munka, míg mások azt sugallják, hogy Hayter Solid Snake-ként szerepel egy Sonic Villains című, nem hivatalos Sonic fanfilmben.

A legizgalmasabb lehetőség viszont mindenképpen az lenne, hogy Hayter egy teljesen új, be nem jelentett Metal Gear Solid játékban tér vissza.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)