Hirdetés

Visszatérhet a Legacy of Kain sorozat - árulkodó kép érkezett a San Diego Comic-Conról

|

A korábbiak fényében volt egy sejtésünk ezzel kapcsolatban, de a legújabb fejlemények megerősítik a gyanúnkat.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor július elején beszámoltunk a Legacy of Kain játéksorozathoz kapcsolódó kiadvány érkezéséről? Sejtettük ott már, hogy valami készülődik a háttérben, de nem mertünk nagy fogadásokat kötni, hiszen a képregénykiadók szeretnek előrángatni különböző franchise-okat időről-időre.

A jelenleg is zajló San Diego Comic-Con fejleményei azonban alátámasztani látszanak a gyanúnkat: a Legacy of Kain franchise bizony visszatérőben van.

Hirdetés

Az SDCC egyik látogatója látogató lefotózott egy nagyon érdekes plakettet a Dark Horse asztalán, amin a következő cím szerepet:

"Legacy of Kain: Soul Reaver - I & II Remastered"

Ami ennél is sokatmondóbb, hogy a plakett azóta lekerült a kiállított asztalról.

A GameSpot elkapta egy pár szó erejéig a Dark Horse Comics alelnökét és produkciós vezetőjét, Randy Lahrmant, aki annyit mondott, hogy lesz egy figurájuk, ami augusztusban érkezik, ám az azzal kapcsolatos részletekre még várnunk kell. Az újrakevert játékpárosról egy mukkot sem ejtett ki a száján.

Nyilván nem érdemes még túlságosan elragadtatunk magunkat, de ne feledjük, hogy a Dark Horse képregénykiadó és a Legacy of Kain jogok tulajdonosa egy és ugyanaz, a régi franchise-okat előszeretettel felújító Embracer Group.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)