Hirdetés

Vigyázat, közeleg az Adventure Time!

|

Vannak játékok, amikre az ember nehezen talál szavakat. Az Adventure Time is ilyennek ígérkezik.

Hirdetés

A mesék - azon belül is a Cartoon Network alkotások - rajongói talán már találkoztak az Adventure Time névre hallgató eszeveszett és kissé örült darabbal. Ebben Jake, a Mr. Fantastic-ot megszégyenítő nyúlánkságú beszélő kutya, illetve barátja Finn, az inkább egy füles vattacukorra emlékeztető ember kalandjait követhetjük figyelemmel az Óperenciás tengeren és túl, buggyant szereplők egész hadával megfűszerezve. Nos, ebből a nem mindennapi rajzfilmből egy játékot is a kezünkbe kapunk elvileg ősz környékén Adventure Time: Hey Ice King! Why'd you stole our garbage? néven.

Már a játék címe és állítólagos borítója is elég bizarr, de mindez semmi a történetéhez képest. A sztori szerint Finn és Jake egy reggel arra ébred, hogy a Jégkirály ellopta a szemetüket. Ez a két jó barátot nem is zavarja, hisz mit sírjanak pár ételmaradék és elhasznált papírzsebkendő elegyéért, azonban kiderül, hogy a Jégkirály egy Szeméthercegnőt akar belőle kreálni magának, amit viszont már - valamilyen okból - nem hagyhatnak, így megindulnak kalandos küldetésükre. A játék Nintendo DS-re és Nintendo 3DS-re érkezik majd és "egyedi akció-kaland" játékként hirdetik. Ízelítőnek nézzétek meg a rajzfilm bevezetőjét és emésszétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)