Hirdetés

Vigyázat, a Balatro új frissítése miatt megint rácsúszhatsz a kártyajátékra!

|

Többek között a The Witcher 3: Wild Hunt is megjelenik valamilyen formában benne.

Hirdetés

Idén tavasszal jött, látott és mindent letarolt a pakliépítős roguelite műfaj legújabb üstököse, a Balatro, amelyet egyesek csak Póker 2-nek neveztek. Végtelenül egyszerű szabályrendszerével, kihívást jelentő és változatos játékmenetével, valamint a folyamatosan feloldódó extráival és magas szintű újrajátszhatóságával rengeteg időre képes odakötni valakit a képernyő elé, és mindezt teszi úgy, hogy nyoma sincs a pay to win jellegű megoldásoknak, és nem is szerencsejátékról van szó.

A Balatro népszerűségét jól mutatja, hogy a Black Mirror alkotója, Charlie Brooker is rákattant, és egyúttal arra is figyelmeztetett, hogy ha a játék megjelenik mobilokra is (egyelőre csak PC-re és konzolokra elérhető), akkor az emberiség produktivitása körülbelül 25%-kal fog csökkenni. 

Hirdetés

Bár az androidos és iOS-es verziók még nem érkeztek meg, a fejlesztőcsapat tudja, mivel lehet visszacsábítani az eddigi platformok játékosait. Négy crossovert hozott el a Balatro legújabb frissítése, a Friends of Jimbo: a The Witcher 3: Wild Hunt, a Dave the Diver, a Vampire Survivors és az Among Us is kártyahátlapok képében bukkannak fel a játékban, de látszólag csak skinekről van szó, komolyabb játékmechanikai változtatásokra ne számítsatok a csomagtól.  

A Friends of Jimbo update ehhez mérten nem is kerül sokba, mivel teljesen ingyenesen töltheti bárki, aki rendelkezik a Balatro egy példányával bármilyen platformon (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch). A videó vége egyébként arra utal, hogy lesznek még ilyen együttműködések. 

Ti milyen közkedvelt videojáték felbukkanásának örülnétek a Balatróban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)