Hirdetés

Végre megérkezett a kiegészítő méretű Fallout London mod

|

A masszív rajongói alkotás a Baldur's Gate 3 egyik színészét is bevonta.

Hirdetés

Egy kicsi, de annál lelkesebb csapat az elmúlt években azon dolgozott, hogy megalkossa az egy kiegészítő méretével vetekedő, Fallout London névre keresztelt modot. A cím egyértelműen utal rá, hogy mi a koncepció, a brit fővárossal bővül a népszerű posztapokaliptikus világ, a készítők pedig igencsak komolyan vették a dolgot helyszínek, küldetések, mechanikák és minden más terén is (beleértve a szinkront is, amit a Baldur's Gate 3 Astarionját megszólaltató Neil Newbonnak is köszönhetünk).

Úgy volt, hogy már hónapokkal ezelőtt megkapjuk, ám a csapat számításait keresztülhúzta, hogy a Bethesda április végére időzítette a Fallout 4 régóta várt újgenerációs frissítését, így kénytelenek voltak eltolni a megjelenést, hogy az új update-tel is tesztelhessék a mod működését. 

Hirdetés

A várakozásnak azonban vége: a Fallout London a GOG támogatásával elkészült, megérkezett és tölthető, az alábbi trailer pedig ízelítőt ad belőle, hogy mit kap az, aki esélyt ad neki. Bár a sztori hivatalosan nem része a Fallout kánonnak, rengeteg új tartalommal színesíti a szériát, hiszen egy új régiót, egy vadonatúj sztorit, izgalmas küldetéseket és dialógusokat, új társakat, további NPC-ket és sok egyebet hoz magával, a hangulata pedig tökéletesen illeszkedik a franchise-éhoz. 

A Fallout London már tölthető a GOG-ról minden gond nélkül, de szükség van hozzá a Fallout 4-re és minden DLC-jére, vagy a Fallout 4 GOTY kiadására (a High Resolution Texture Pack nem szükséges). Steamre is elérhető, ott viszont extra beállításhoz is szükség van hozzá, ugyanis a mod csak a next-gen update előtti verzióval fut, így vissza kell állítani a játékot arra a változatra, hogy működjön. Ehhez egy másik mod, a downgrader szükséges, a Fallout London csapata segít az aktiválásában. 

Ha szeretnétek támogatni a Team Folont, hogy hasonló cuccokat rakhassanak össze a jövőben is, akkor megtehetitek Patreonon és a honlapjukon is

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)