Hirdetés

Van esély egy teljesen új Marvel vs. Capcom játékra?

|

A hamarosan érkező retro-remaster egy kis lépés a széria visszatérése felé.

Hirdetés

A verekedős játékok közössége hatalmas meglepetésnek örülhetett egy hónappal ezelőtt: a Capcom bejelentette, hogy érkezik a Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics csomag. Ez nagyon fontos pillanat volt sokunknak, mivel azután, hogy a Disney vasmarokkal kezdte szorongatni a Marvel karaktereinek jogait, senki sem hitt az egyik kedvenc szériánk visszatérésében. Aztán eljött a június 18-i Nintendo Direct, és az FGC eldobta az agyát.

A Marvel vs. Capcom gyűjtemény producere, Shuhei Matsumoto néhány napja adott egy interjút a Dexertónak, amiben már a széria jövőjéről esett szó.

"A fejlesztőcsapatunknak nagy tervei vannak...ha valaha nekiugranánk egy új játéknak és hasonló projekteknek, akkor az rengeteg időbe és energiába kerülne. Most rövidtávon az a fontos, hogy egy új közönségnek mutathassuk be ezeket a régi klasszikusokat. Olyan embereknek, akik még nem játszottak ezekkel, mivel egyes játékok soha meg sem jelentek modern platformokra."

Hirdetés

A kulcsmondat ezután következett:

"Egyelőre megmutatjuk a világnak, hogy létezik ez a sorozat. Mi imádjuk ezeket a játékokat, és reméljük, hogy ti is így éreztek majd. Ha az emberek megismerkednek a szériával, akkor talán lesz még a jövőben lehetőségünk nagyobb játékok felépítésére."

A Marvel vs. Capcom sorsa tehát kérdéses, és nem csak új részekre van esélyünk. Az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 például egy régi szerelme a közösségnek, amit a mai napig új karakterekkel, ruhákkal és funkciókkal bővítenek a modderek. A Dexerto újságírója rákérdezett, hogy a UMvC 3 is számíthat-e majd egy modern felújításra, és esetleg rollback netkód támogatásra. A válasz egy határozott volt: "az időzítés számít, most egyelőre lépésenként vesszük a dolgokat".

Aki pedig a Marvel szőrös szívétől félne, nekik is van egy jó hírünk. Matsumoto elmondása szerint a cég fejeseinek nagyon is felkeltette érdeklődését az EVO és hasonló versenyek, és "látják, hogy az emberek mennyire szeretik a szériát, és hogy mennyire lelkesek a modern platformokra történő megjelenések kapcsán".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)