Hirdetés

Van, ami Denuvóval, van, ami anélkül érkezik szeptemberben

|

Erősen kezdjük az őszt, és a két nagy titánnak csak az egyikét őrzi majd mindenki lelkesen gyűlölt védőfala.

Hirdetés

A következő néhány nap két nagy megjelenés körül fog forogni. Az egyik a ma érkező Harry Potter: Quidditch Champions, ami kedvenc varázssportunkból hoz egy modern játékos adaptációt. Legutóbb 2003-ban, a Harry Potter: Quidditch World Cuppal kaptunk egy tisztességes quidditch játékot, így nyilván nagy a lelkesedés a Champions körül.

Ezt mondjuk valamelyest le fogja törni a tény, miszerint az új sportmókát a Denuvo védi majd.

Hirdetés

A gaming közösségek leggyűlöltebb védelme bizony őrizni fogja a Harry Potter: Quidditch Championst, viszont a Warhammer 40K: Space Marine 2 fejlesztői másképp döntöttek. A Focus Entertainment szeptemberi nagy dobása kihagyja a Denuvót, ami mondjuk nem annyira meglepő a kiadót ismerve. A Focus egyébként sem szokott vacakolni a rendszerrel, így sejthető volt, hogy a Space Marine 2-nél sem fogják erőltetni azt.

A Harry Potter: Quidditch Champions ma, azaz 2024. szeptember 3-án érkezik, míg a Warhammer 40K: Space Marine 2 szeptember 9-én fog megjelenni. Ti melyiket fogjátok beszerezni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)